Autóklíma-szervizberendezések (gázcserélők)

A BEISSBARTH Micro-AirConditon család

Klímaszerviz berendezések szgk. és tgk. járművek klímaberendzéseinek karbantartásához
A félautomata klímaszerviz berendezés jó műszaki tartalommal és alacsony árral, alap adatbázissal
Teljes automata klímaszerviz berendezés jó műszaki tartalommal és alacsony árral
A félautomata klímaszerviz berendezés jó műszaki tartalommal és alacsony árral, adatbázissal.
Teljes automata klímaszerviz berendezés kíváló technikával szép kivitelben, LCD kijelzővel, szalagnyomtatóval és programozható kontrasztanyag beadagolással.
Teljesen automata gép digitális nyomásérzékelőkkel, LCD kijelzővel és nyomtatóval, kontrasztanyag beadagolással.
Teljesen automata gép digitális nyomásérzékelőkkel, LCD kijelzővel és nyomtatóval, kontrasztanyag beadagolással + beépített gázanalizáló berendezéssel.
Teljesen automata berendezés haszonjárművek, buszok, vontatók, repülőgépek, hajók és egyéb üzemi gépek univerzális vizsgálatára.
Kicsi kézi diagnosztizáló berendezés a klímaberendezés gyors hibakereséséhez.
Szivárgáskereső készlet a Mac 26 UV és a Mac 26 UV/KLT-hez


A piac igényei folyamatosan nőnek. Tartson lépést Ön is a fejlődéssel, csináljon jó üzletet a járműklíma berendezések szervizeléséből!

Napjainkban az új autók nagyon magas hányada már alapkivitelben is tartalmaz klímaberendezést. Ez azt jelenti Önnek, hogy a klímaszerviz iránt a jövőben folyamatosan nőni fog az igény. Ehhez még hozzáadódnak a balesetek következtében a jármű első részeinek sérüléseiből és a motorjavítások miatti megbontásokból származó klímaszerviz igények is. Nem szabad kihagyni ezt a jelenleg még kevesek által kihasznált kedvező piaci lehetőséget, gyorsan kell cselekednie! Válassza ki a Beissbarth klímaszerviz berendezéseiből az Ön igényeinek műszakilag és gazdaságilag legmegfelelőbb gépet. Így például a kezdő "klímázóknak" a Mac 31 vagy Mac 32 (UV) berendezést javasoljuk. Ha Ön a szervizét a legmodernebb műszaki megoldásokkal felszerelt géppel akarja bővíteni, akkor a teljes automata Mac 33 gépcsalád jöhet szóba. Ha haszonjárművek (buszok, kamionok stb.) klímáit akarja szervizelni, akkor a Mac 35 a jó választás. Kínálatunkban szerepel egy klímaberendezést diagnosztizáló kézi készülék (Mac 20) is. A legjobb, ha tanácsokért felhívja cégünket.

 

Fontos információ: "ZÖLDKÁRTYA-tanfolyam"

A többször is módosított 2261993KTM rendelet és a 27/2001 KöM rendeletben előírt módosítása értelmében 2002 január 01-től kizárólag arcképes igazolvánnyal ("Zöldkártya") rendelkező személy végezhet bármilyen munkát hűtőközeggel, vagy a hűtőközeg kör bármely részén, aminek következtében hűtőközeg a légkörbe kerülhet. Ennek értelmében a járműklíma szerelőknek is kötelező elvégezni az úgynevezett "zöldkártya"-tanfolyamot.

További információk és a "Zöldkártya"-tanfolyam részletei az alábbi címen érhetők el:

Hóbagoly Hűtős- Klímás át- és Továbbképző Szakiskola

1163 Budapest, Kövirózsa utca 5/b I.em.

Tel./fax: 1/403-9793, 1/403-4472

Levélcím: 1631 Bp. Pf. 94.

www.hobagoly.hu

 


Beissbarth árlista ITT